35 χρόνια ανελλιπούς & καινοτόμου προσφοράς

Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα υπηρεσιών & ασφάλειας ασθενών

Απόλυτος σεβασμός στον ασθενή και τις ανάγκες του

Prev Next

Ιάκωβος Παντελιάδης - Καρδιοχειρουργός

Καλωσήλθατε στον διαδικτυακό τόπο του καρδιοχειρουργού Ιάκωβου Παντελιάδη. 

Εδώ, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις καρδιακές παθήσεις και για τις καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις.

Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα στο τηλέφωνο 6944 31 5520.

Τον καρδιοχειρουργό Ιάκωβο Παντελιάδη γνωρίζω πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και δεθήκαμε με ειλικρινή φιλία. Χαρακτηριζόταν πάντα από την επιστημονική του κατάρτιση, τον διαρκή του ζήλο για να βελτίωση, τη σοβαρότητά του και το ιατρικό του ήθος. Όλα τα προσόντα αυτά μαζί, τον έφθασαν σήμερα σε ένα υψηλότατο επίπεδο χειρουργικής ωριμότητας και πείρας. Το ότι τα προαναφερθέντα δεν είναι λόγια του αέρα αποδεικνύονται από το γεγονός ότι όταν προ τριετίας χρειάστηκε να υποστώ αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας και bypass, τον επέλεξα με απόλυτη εμπιστοσύνη να με χειρουργήσει. Σήμερα, είμαι εδώ για να του ευχηθώ να συνεχίσει την επιστημονική προσπάθεια και να τον ευχαριστήσω.

Ανδριτσάκης Γεώργιος
Αν. Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσω δημόσια, με ειλικρινή σεβασμό, εκτίμηση και κυρίως αγάπη για το πρόσωπο του Γιατρού - Καρδιοχειρουργού και φίλου Ιάκωβου Παντελιάδη.

Πριν από δέκα περίπου χρόνια, αφέθηκα στα θαυματουργά χέρια του γιατρού, ύστερα από το πρόβλημα βαλβιδοπάθειας που αντιμετώπισα. Βγήκα από την προσωπική μου περιπέτεια υγιής, πιο δυνατός, πιο δραστήριος, μάλιστα με επαγγελματικούς ρυθμούς εντονότερους από το παρελθόν.

Σήμερα, καταθέτοντας την βιωματική μου εμπειρία, μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα, ότι ανεξάρτητα από την πανθομολογούμενη επιστημονική αρτιότητα που διαθέτει και εμπράκτως αποδεικνύει καθημερινά ο καρδιοχειρουργός Ιάκωβος Παντελιάδης, ο εν λόγω γιατρός διαθέτει ένα χάρισμα που δύσκολα το συναντάς. Να κερδίζει την εμπιστοσύνη σου, να μετατρέπει τον δικαιολογημένο φόβο σου σε σιγουριά ότι θα βγεις υγιής και πιο δυνατός από την περιπέτεια της υγείας σου. Και όλα αυτά με τον πλέον απλό τρόπο . Ανθρώπινα και οικεία , σαν δυο παλιοί φίλοι που σμίγουν μετά από πολύ καιρό και πίνουν καφέ και συζητάνε πολλά και διάφορα . Έτσι απλά .
Γιατί ο επιστήμονας Ιάκωβος Παντελιάδης είναι ένας απλός άνθρωπος. Δεν αναζητά ''καμιά έξωθεν μαρτυρία''. Δεν την χρειάζεται. Η διακονία του στον χώρο της επιστήμης του έχει αποτυπωθεί διαχρονικά και με τα πλέον επιτυχή αποτελέσματα. Ο Ιάκωβος Παντελιάδης είναι ταυτόχρονα γιατρός, θεραπευτής και κυρίως άνθρωπος με το Α κεφαλαίο .

Ευχαριστώ τον Ιάκωβο, γιατί του οφείλω, όχι μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην .

Ο Θεός να τον έχει καλά. Να είναι υγιής και δυνατός, να διορθώνει καρδιές και κυρίως να τις ''θεραπεύει'', όπως την δική μου.

Με εξαιρετική εκτίμηση και αληθινή αγάπη

Μάκης Μοσχοβούδης
Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας